بیا تو ببین چه خبره
اینجا همه چه هست پس بدو بیا تو ببین چه خبره
یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:55 ::  نويسنده : شیوا

 ایده هایی برای سبزه عید نوروز



سبزه عید
سبزه عید



نظر یادتون نره ( برای دیدن بقیه لطفا" برید ادامه مطلب)
 



ادامه مطلب ...
یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:53 ::  نويسنده : شیوا

 

نکات خانه داری

نکات خانه داری

تمیز کردن دیوارهای روغنی:
تمیز کردن دیوارهایی که رنگ روغنی دارند هم سریع‌تر و هم آسان‌تر از دیوارهایی است که رنگ پلاستیکی دارند. برای پاک کردن این دیوارها می‌توانید از‌ محلول زیر استفاده کنید. یک لیتر آب گرم را با ۲ قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی و ۱ قاشق آمونیاک ترکیب کنید و با یک تکه ابر روی دیوارها بکشید. فقط توجه داشته باشید که هنگام استفاده از این پاک‌کننده از دستکش استفاده کنید.

 

 

‌تمیز کردن کاشی و سرامیک:
یک پیمانه آمونیاک، یک‌چهارم پیمانه جوش‌شیرین و یک‌دوم پیمانه سرکه را در یک سطل آب داغ مخلوط کنید و روی کاشی‌ها و سرامیک‌ها بکشید. از این فرمول برای پاک کردن دیوارهای رنگ روغنی نیز می‌توانید استفاده کنید.

 


پاک کردن سفیدک‌های روی کاشی و سرامیک:
اگر یک تکه لیموترش و یک پنبه آغشته به سرکه را روی این لکه‌ها بکشید از بین خواهد رفت.

 


تمیز کردن لکه شمع از روی کاغذ دیواری:

ابتدا با قرار دادن تکه‌ای یخ روی محل مورد نظر پارافین را جدا کنید. سپس یک تکه کاغذ مومی را روی پارافین باقی مانده قرار دهید و روی آن را اتوی گرم بکشید.

 
اگر اجاق گاز شما کثیف شده و نمی‌خواهید از مواد شیمیایی و محصولات آماده استفاده کنید، می‌توانید نیم پیمانه آب داغ را با نصف پیمانه جوش‌شیرین خوب مخلوط کرده و با یک برس نرم روی جرم‌های اجاق‌گاز بمالید. پس از ۱۵ دقیقه نیز آن را با پارچه‌ای تمیز کنید. همچنین می‌توانید ۳ قطره مایع ظرفشویی و ۵ قاشق غذاخوری جوش‌شیرین و ۵ قاشق سرکه سفید را مخلوط کرده و خوب به هم بزنید تا خمیری نرم درست شود. حالا این خمیر را به محلی که جرم گرفته بمالید و پس از ۱۵ دقیقه آن را تمیز کنید. مطمئن باشید اجاق‌گاز شما تمیز و براق خواهد شد.

 

تلفن چه در خانه و چه در محل کار مورد استفاده افراد مختلف قرار می‌گیرد. بنابراین مکانی مناسب برای قرار گرفتن انواع آلودگی و میکروب است اما برای این که گوشی تلفن شما پاک و تمیز باشد، می‌توانید یک یا دو مرتبه در‌ هفته با استفاده از پنبه‌ای آغشته به الکل، تلفن را تمیز کنید.

 

یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:50 ::  نويسنده : شیوا

 نوروز در کشورهای مختلف

ايران


نوروز باستاني كه از هزاران سال پيش تاكنون برگزار مي شود ، جشن رستاخيز طبيعت و نو شدن زندگي، جشن جنبش و تكاپو و كار وكوشش و جشن سرشت است. عيد نوروز و گرامي بودن آن نزد ايرانيان بسيار ديرين و كهن است.




ادامه مطلب ...
یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:46 ::  نويسنده : شیوا

 

جدیدترین زیورآلات بنفش رنگ

جدیدترین زیورآلات بنفش رنگ
 

جدیدترین زیورآلات بنفش رنگ

 

 

جدیدترین زیورآلات بنفش رنگ

جدیدترین زیورآلات بنفش رنگ

جدیدترین زیورآلات بنفش رنگ

جدیدترین زیورآلات بنفش رنگ

جدیدترین زیورآلات بنفش رنگ

جدیدترین زیورآلات بنفش رنگ

 

 
یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:42 ::  نويسنده : شیوا

 آموزش ساخت ساک دستی هدیه

آموزش ساخت ساک دستی هدیه

ساخت ساک دستی هدیه

 

طرز ساخت این ساک بسیار ساده و آسان است. این ساک جادار بوده و برای بسته‌بندی هدایا یک جور زیادی استفاده می‌شود. پشت و جلوی کیف را با برچسب‌های مختلف تزئین کنید.

اندازه نهائی: طول ۳۸ سانتی‌متر، عرض ۳۸ سانتی‌متر، ارتفاع ۱۵ سانتی‌متر

 

- مواد لازم:

کاغذ ضخیم برنجی آبی روشن ۴۶ در ۷۰ سانتی‌متر برای کیف، کاغذ ضخیم برنجی آبی دو تکه ۱۳ در ۲۰ سانتی‌متر برای دسته‌ها، برچسب

 

ساخت ساک دستی هدیه

 

ساخت ساک دستی هدیه

 

 

 
یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:40 ::  نويسنده : شیوا

 تغذيه تکميلی شيرخواران

شير مادر بهترين و كاملترين غذا براي شيرخواران زير 6 ماه مي‌باشد و در اين دوران شير مادر به تنهايي به علاوه قطره مولتي ويتامين (از 15 روزگي) كليه نيازهاي تغذيه‌اي شيرخوار را تامين مي‌كند. 
 غذاي كمكي براي شيرخوار بايد پس از 6 ماهگي شروع شود، زيرا بعد از6ماهگي نيازهاي غذايي شيرخوار به تنهايي با شير برآورده نمي‌شود و لازم است علاوه بر شير مادر، تغذيه كودك با غذاهاي نيمه جامد نيز شروع شود. تغذيه تكميلي علاوه بر تامين انرژي، دوران بسيار حساسي براي ايجاد عادات صحيح غذايي و استفاده از غذاي سفره خانواده است. 
 شروع تغذيه تكميلي قبل از 6 ماهگي به دليل آماده نبودن دستگاه گوارش شيرخوار براي پذيرش غذاهاي ديگر غير از شير، اقدام نادرستي است. چون دستگاه گوارش كودك هنوز تكامل نيافته و با كوچكترين آلودگي به علت عدم رعايت بهداشت امكان ابتلا به عفونت‌ها از جمله اسهال افزايش مي‌يابد و باعث كاهش يا توقف رشد شيرخوار مي‌شود. از طرف ديگر شروع زودرس تغذيه تكميلي سبب كاهش مدت زمان مكيدن پستان مادر مي‌شود. بعلاوه ممكن است غذاي كمكي در مقايسه با شير مادر، انرژي و مواد مغذي كمتري به كودك برساند كه موجب اختلال رشد كودك و در نهايت سوءتغذيه او مي‌شود. همچنين زود شروع كردن تغذيه تكميلي احتمال بروز حساسيت به بعضي از مواد غذايي را در كودك افزايش مي‌دهد. 
 نتيجه‌ اين كه بهترين سن شروع غذاي كمكي بعد از پايان ماه ششم زندگي است. البته‌ اين به آن معني نيست كه بايد دفعات شيردهي را كم كرد، بلكه بايد مادر ترغيب شود هر زمان كه كودك تمايل دارد شير خود را به او بدهد و براساس سن كودك چند نوبت نيز غذاي كمكي بعد از شير مادر به او داده شود. اگر غذاي كمكي دير شروع شود كودك تمايل خود را به خوردن غذاهاي ديگر و امتحان كردن مزه و طعم‌هاي جديد از دست مي‌دهد. همچنين تكامل عمل جويدن به تعويق مي‌افتد و كودك غذاي ديگري جز شير مادر و يا مايعات را نمي‌خورد كه‌ اين خود منجر به كم غذايي، اختلال رشد و سوء تغذيه مي‌شود

.
 اصول كلي كه بايد در مورد تغذيه تكميلي رعايت شوند عبارتند از


ـ مواد غذايي بايد از نظر مقدار و نوع به تدريج به غذاي شيرخوار اضافه شود. 
ـ ابتدا از يك نوع غذاي ساده شروع و به تدريج مخلوطي از چند نوع غذا داده شود. 
 ـ از مقدار كم شروع و به تدريج بر مقدار آن افزوده شود.   

 ـ بين اضافه كردن مواد غذايي مختلف حدود 7ـ5 روز فاصله لازم است. زيرا شيرخوار بايد به يك نوع غذا عادت كند و بعد غذاي جديد اضافه شود. اضافه كردن يك به يك مواد سبب مي‌شود اگر كودك ناسازگاري به يك ماده غذايي داشته باشد شناخته شود و بتوان آن را از غذا حذف كرد. همچنين دستگاه گوارش كودك فرصت پيدا كند تا به غذا عادت كند.

 ـ ابتدا بايد غذا رقيق تهيه شود به طوري كه غلظت آن كمي‌بيشتر از شير مادر باشد. سپس به تدريج بر غلظت آن افزوده شود. سفت كردن تدريجي غذا سبب ياد گرفتن عمل جويدن مي‌شود.

 ـ اگر در شروع غذاي تكميلي، شيرخوار به غذاي خاصي بي‌ميل بود، نبايد در خوردن آن پافشاري كرد و مي‌توان يك تا دو هفته آن غذا را حذف و سپس دوباره به او داد. 
 براي اطلاعات بيشتر در مورد اهميت شير مادر اينجا را كليك كنيد.
 تغذيه شيرخوار 
 كودك در ابتدا در مرحله نوزادي از شير مادر تغذيه مي‌كند. با بزرگ‌تر شدن او مواد خوراكي ديگر نيز به فهرست غذايي او اضافه مي‌شود تا زماني كه او هم مانند ديگر افراد خانواده تغذيه كند. برخي مادران به راستي نمي‌دانند چه زمان مي‌توان كودك را با موادي غير از شير تغذيه كرد و حتي گاهي نوع مواد غذايي و مقدار مصرف آنها را بخوبي نمي‌شناسند. در اين مبحث سعي شده است در مورد پخت غذاهاي كمكي در سنين معين اطلاعاتي داده شود.
 شروع غذاي كمكي از 6 ماه به بعد است كه با فرني آغاز مي‌شود و طرز تهيه آن را در طرز تهيهفرني  مي‌توانيد ببينيد. بعد از فرني، تغذيه كمكي كودك حريره بادام و پوره سيب زميني و … است. كم كم تا يك سالگي، تنوع غذايي باعث رشد قوه چشايي كودك و كشف رنگها و مزه‌ها و بوهاي مختلف توسط او مي‌شود. با اين كار كودك قدرت انتخاب پيدا مي‌كند و اين مرحله از رشد، اهميت بسيار زيادي دارد. 
 تغذيه شيرخوار در ماه هفتم 
 دو هفته اول: تغذيه با حريره بادام . حريره بادام نيز مانند فرني از يك قاشق مرباخوري يك بار در روز شروع مي‌شود و تا روز ششم و هفتم به 12 قاشق مرباخوري در روز مي‌رسد. فراموش نشود كه در اين مدت به تدريج مقدار و دفعات تغذيه با حريره بادام افزايش مي‌يابد و تغذيه با فرني كم مي‌شود. 
 دو هفته آخر: ضمن ادامه تغذيه با شير مادر قبل از هر وعده غذاي كمكي، در اين دو هفته شيرخوار با غذاي جديدي آشنا شده و سوپ به رژيم غذايي او افزوده مي‌شود. به ‌اين ترتيب كه روز اول، صبح و عصر و شب هر بار از 3 قاشق مرباخوري فرني يا حريره بادام استفاده مي‌كند و ظهر علاوه بر فرني يا حريره بادام، يك قاشق مرباخوري به سوپ ظهر و شب اضافه اضافه ولي از فرني يا حريره بادام كم مي‌شود تا بر حسب اشتهاي كودك مقدار سوپ به 3 تا 6 قاشق مرباخوري در هر وعده برسد. طرز تهيه سوپ
 براي سهولت كار و رعايت تنوع در غذاي شيرخوار، مي‌توان يك روز در ميان از فرني و حريره بادام استفاده كرد. 
 براي تنوع بخشيدن به غذاي كودك بايد هر چند روز يك بار مواد تشكيل دهنده سوپ را تغيير داد. هر سه روز يكبار مي‌توان جو، بلغور، گندم و رشته فرنگي را كه قبلا پخته و نرم شده است به اندازه يك قاشق مرباخوري به سوپ اضافه كرد. بعد از اضافه كردن جو، گندم و … بهتر است به اندازه يك قاشق مرباخوري كره يا روغن مايع به سوپ اضافه نمود. افزودن كره يا روغن مايع به غذاي شيرخوار به ويژه شيرخواراني كه رشد كافي ندارند به رشد آنان كمك مي‌كند. از سبزي‌هاي نشاسته‌اي و يا ساير سبزي‌ها مي‌توان پوره  تهيه كرد و به جاي يك وعده فرني، صبح يا عصر از پوره استفاده نمود.
 برنامه غذايي كودك در دو هفته آخر ماه هشتم زندگي 
 صبح: 3 قاشق مرباخوري فرني يا حريره + نصف زرده تخم مرغ 
ساعت ده صبح: 3 قاشق مرباخوري فرني يا حريره و يا پوره 
 ظهر: 3 تا 6 قاشق مرباخوري سوپ + 2 تا 4 قاشق مرباخوري ماست 
 عصر: 3 قاشق مرباخوري فرني يا حريره و يا پوره 
 شب: 3 تا 6 قاشق مرباخوري سوپ + 2 تا 4 قاشق مرباخوري ماست 
 تغذيه شيرخواران در دو هفته اول ماه نهم 
 در اين زمان مي‌توان حبوبات را نيز به سوپ شيرخوار اضافه كرد. به طور معمول تغذيه حبوبات از عدس و ماش كه هضم آسان‌تري دارند شروع مي‌شود. در صورت امكان مي‌توان جوانه عدس يا ماش را به محتويات سوپ افزود. در مورد ساير حبوبات مثل لوبيا چيتي، لوبيا قرمز و … بهتر است قبلا آنها را خيسانده سپس پوستشان را جدا كرده و بعد از پختن به سوپ افزود. هر سه روز يكبار مي‌توان نوع حبوبات را تغيير داد. اگر از آرد حبوبات استفاده مي‌شود يك قاشق مرباخوري سرصاف كافي است. اضافه كردن كره يا روغن مايع به سوپ به اندازه يك قاشق مرباخوري براي شيرخواراني كه خوب وزن نمي‌گيرند توصيه مي‌شود.
 دو هفته دوم ماه نهم 
 در اين دو هفته بايد ميوه را به صورت آب ميوه تازه در منزل تهيه كرد. همچنين بايد از ميوه‌هاي فصل باشد. در ابندا و در روز اول، تغذيه شيرخوار را با يك قاشق مرباخوري آب ميوه همراه با يك قاشق مرباخوري آب سالم و ساده شروع كرده و كم كم به 6 قاشق مرباخوري آب ميوه خالص در روز‌هاي بعد رسانيد. آب ميوه را مي‌توان روزانه بعد از فرني يا حريره در ساعت 10 صبح به شيرخوار داد.
 برنامه غذايي شيرخوار در اواخر ماه نهم 
 صبح: 3 قاشق مرباخوري فرني يا حريره + نصف زرده تخم مرغ 
ساعت ده صبح: 3 قاشق مرباخوري فرني يا حريره يا پوره + 6 قاشق مرباخوري آب ميوه فصل 
 ظهر: 3 تا 6 قاشق مرباخوري سوپ + 2 تا 4 قاشق مرباخوري ماست 
 عصر: 3 قاشق مرباخوري پوره يا فرني و يا حريره 
 شب: 3 تا 6 قاشق مرباخوري سوپ + 2 تا 4 قاشق مرباخوري ماست 
 توجه: تا يك سالگي استفاده از كيوي، انواع توت (توت سفيد، توت فرنگي و تمشك) خربزه، آلبالو و گيلاس به علت ايجاد حساسيت در شيرخوار توصيه نمي‌شود.
 ماه يازدهم و دوازدهم 
 تنوع غذا در تهيه سوپ، كته، پوره و … رعايت مي‌شود. همچنين با توجه به اشتهاي كودك مي‌توان به مقدار غذاي هر وعده او اضافه كرد. توصيه مي‌شود كه هنوز هم از دادن غذاهاي سفره خانواده به علت داشتن نمك و چاشني اجتناب شود.
 توجه: از پايان شش ماهگي و همزمان با شروع غذاي كمكي تا پايان 12 ماهگي، غذاي اصلي شيرخوار هنوز شير مادر است. لذا تغذيه با شير مادر به طور مكرر و برحسب تقاضا و تمايل شيرخوار در تمام مدت شب و روز به ويژه قبل از هر وعده غذاي كمكي بايد مورد توجه قرار گيرد.
 از دادن مواد غذايي زير تا يك سالگي بايد اجتناب كرد، چون گروهي ايجاد حساسيت مي‌كنند، برخي باعث خفگي شيرخوار شده و تعدادي نيز مشكلات ديگري به وجود مي‌آورند: 
ـ مواد غذايي كه ممكن است در شيرخوار زير يك سال ايجاد حساسيت كنند مانند: 
 شير گاو (جوشاندن شير در تهيه فرني، مقدار ماده آلرژي موجود در شير را كم مي‌كند)، سفيده تخم‌مرغ، انواع توت، كيوي، آلبالو، گيلاس، خربزه و بادام زميني.
  ـ مواد غذايي كه در دوره شيرخوارگي مجاز نيست و ممكن است باعث خفگي شيرخوار شود مانند: 
 دانه كشمش، دانه انگور، ذرت، تكه‌هاي سوسيس، آجيل، تكه‌هاي سفت و خام سبزي‌ها مثل هويچ و … و تكه‌هاي گوشت. 
 ـ مواد غذايي كه ممكن است مشكلات ديگري ايجاد كنند مانند قهوه يا چاي پررنگ كه سبب بي‌قراري كودك مي‌شود. عسل كه باعث احتمال مسموميت مي‌شود (بوتوليسم) ‌ولي استفاده از عسل پاستوريزه اشكالي ندارد. به طور كلي تا يك سالگي، عسل غيرپاستوريزه، ‌شير پاستوريزه، پنير، سفيده تخم مرغ، شكلات، ميگو، فلفل و ادويه‌جات، ترشي‌ها، نمك، نوشابه‌هاي گازدار، آب ميوه‌هاي صنعتي و از ميوه‌ها، خربزه، كيوي، انواع توت (توت سفيد، توت فرنگي، تمشك)، آلبالو، گيلاس و يا از حبوبات، لپه و نخود، همچنين از گروه سبزي‌ها، اسفناج و كلم توصيه نمشوند.

 
یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:39 ::  نويسنده : شیوا

  

 به اندازه 2.5 پیمانه تهیه می شود .

 

 

مواد لازم برای

 

 

عدس قرمز ( دال عدس ) 50 گرم
پیاز یک چهار عدد
گشنیز کوبیده شده نصف قاشق چای خوری
زرد چوبه یک چهارم قاشق چای خوری
آب 1.5 پیمانه / 350 میلی لیتر
سیب زمینی 75 گرم
هویج 75 گرم
گل کلم 75 گرم
کلم برگ 75 گرم

koodak_400

 

طرز تهیه :
1- عدس را در آب سرد بشویید و دانه های سیاه را از آن جدا کنید . 
2- پیاز را خرد کرده ، همراه با عدس ف ادویه و آب در یک قابلمه بریزید . 
3- بگذارید به جوش آید . در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بجوشد 
4- سیب زمینی ، هویج ، گل کلم و کلم برگ را خرد کنید . 
5- این سبزیجات خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید . بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر بپزد . 
6- سپس این مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست در آیند . اگر لازم است می توانید مقدار کمی آب جوشیده نیز به آن اضافه کنید تا خیلی سفت نباشد . 
7-  با قاشق ، مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود . 
8- - باقی مانده غذا را بسته بندی کرده ، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید . 
* می توان آن را در فریزر هم نگه داری کرد .

 

یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:20 ::  نويسنده : شیوا

 اتوکشی هم قوانینی دارد

اتوکشی هم قوانینی دارد

اتوکشی هم قوانینی دارداتو کردن نیز مانند هر کار دیگری دارای قوانین و نکاتی است که با رعایت آنها هم کار سریع تر انجام خواهد شد و هم نتیجه بهتری حاصل می‌شود. توصیه‌های زیر نیز در همین راستا ارائه شده اند:

اتوکشی هم قوانینی دارد

پیش از انجام اتوکشی، ابتدا به علائم بین‌المللی روی برچسب متصل به لباس مراجعه کرده و با توجه به آن، لباس موردنظر را اتو کنید. به طور کلی چهار نماد بین‌المللی برای نحوه اتوکشی وجود دارد که در کنار بقیه علائم بر روی برچسب کلیه لباس‌های با دوخت استاندارد دیده می‌شوند. این علائم در قالب طراحی نمادین از یک اتو است که با توجه به تعداد نقاط مشکی قرار گرفته در داخل آن، مفهوم خاصی را ایجاد می‌کند.
۱ ) طرح اتو با سه نقطه مشکی در داخل آن به معنای کاربرد اتوی داغ با درجه حرارت ۴۱۰ درجه فارنهایت یا ۲۱۰ درجه سانتیگراد است.
۲ ) طرح اتو با دو نقطه مشکی در داخل آن کاربرد اتوی گرم با درجه حرارت ۳۲۰ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد را نشان می‌دهد.
۳) طرح اتو با یک نقطه مشکی، اشاره به کاربرد اتوی سرد با حرارت ۲۴۸ درجه فارنهایت یا ۱۲۰ درجه سانتیگراد دارد.
۴ ) چهارمین نماد نیز طراحی یک اتو با دو خط ضربدر مشکی روی آن است که با وجود چنین نمادی بر روی برچسب، اتو کشیدن آن لباس ممنوع است.
توضیح: البته بر روی اغلب اتوها، علاوه بر نقاط موجود در داخل نماد اتو، نام جنس پارچه نیز وجود دارد.
- میز اتوی مورد استفاده‌تان را در ارتفاعی تنظیم کنید که با قد شما متناسب باشد.
- با لایه‌ای از ورق فویل آلومینیوم، سطح روی میز اتو را به صورت صاف و با دقت بپوشانید. فویل گرما را به خود جذب کرده و در نتیجه هنگام اتوکشی گرما از قسمت زیر لباس نیز به آن منتقل می‌شود. به این ترتیب اتوکشی با سرعت بیشتر و نتیجه بهتری انجام می‌پذیرد. البته پوشش سطح فویل شده زیراتویی با پارچه‌ای ضخیم از جنس کتان و یا کاربرد روکش مخصوص میز اتو ضروری است. به طور کلی از آنجا که در اثر اتوکشی مداوم پوشش ثابت پارچه‌ای میز اتو کثیف و لکه دار می‌شود، کاربرد روکش‌های پارچه‌ای مخصوص الزامی‌است. با این کار شما می‌توانید در هنگام لزوم آن را بیرون آورده و جداگانه بشویید.
- همواره مخزن آب اتوی بخارتان را پس از پایان اتوکشی خالی کنید. باقی ماندن آب درون آن سبب ایجاد رسوباتی می‌شود که در نهایت سوراخ‌های بخار را مسدود می‌کند. در چنین شرایطی قسمت آب اتو را با نیمی‌ آب و نیمی ‌سرکه سفید پر کرده و مدت۲ الی ۳ دقیقه اتو را روشن نگه دارید سپس آن را خاموش کرده و برای مدت یک ساعت صبر کنید تا خنک شود و رسوبات کاملاً خیس بخورند سپس محفظه آب را خالی کرده و دوباره با آب سرد پر کنید. حال، اتو را روشن کرده و با زدن دکمه بخار، بخار را از سوراخ‌ها خارج سازید. در صورتی که اتوی بخار شما فاقد دکمه مخصوص بخار بود، کافی است آن را در حالت روشن به صورت افقی روی میله‌های میز اتو قرار دهید تا بخار به همراه آثار باقیمانده از سرکه به طور کامل خارج شوند. برای اطمینان بیشتر پس از مرحله تمیز کردن و رسوب‌زدایی با سرکه، ابتدا از اتو برای اتو کردن ملافه و یا پارچه‌ای کهنه استفاده کنید.
- معمولاً بر روی کف استیل اتوها، لکه‌های قهوه‌ای رنگی ایجاد می‌شوند که باقی ماندن آنها، سبب انتقال این لکه‌ها بر روی لباس می‌شود لذا می‌بایست آنها را با روشی تمیز کرد که به اتو صدمه وارد نشود. برای این منظور چند راهکار وجود دارد.
▪ اول آنکه کف استیل اتو را با اسکاچی نرم که به سرکه سفید و یا الکل آغشته است، تمیز کنید.
▪ دوم آنکه مقداری خمیر دندان را روی پارچه‌ای مالیده و سطح روی لکه را پوشش دهید. مدتی صبر کنید تا لایه خمیر دندان خشک شود سپس با یک پارچه نرم آن را پاک کنید.
▪ روش سوم کاربرد خمیر حاصل از ترکیب جوش شیرین و آب به جای خمیردندان است. بقیه مراحل را نیز مانند همان انجام دهید.
- برای جلوگیری از برق افتادگی روی لباس‌های به خصوص تیره رنگ و از جنس‌های نخی، ابریشمی، رایون و مانند اینها دو راه وجود دارد:
۱) لباس را از قسمت داخلی اتوکشی کنید.
۲) از تکه پارچه‌ای نخی و نمدار استفاده کنید، به این ترتیب که هنگامی‌که از صاف قرار گرفتن لباس بر روی میز اتو مطمئن شدید، تکه پارچه نمدار را روی آن پهن کرده و اتوکشی را بر روی سطح آن پارچه انجام دهید. حال اگر باز هم مشکل برق‌افتادگی به خصوص بر روی درزها با تمام این تمهیدات ایجاد شد تکه پارچه‌ای را خیس کرده و بر روی سطح برق افتاده بمالید در ضمن بقیه قسمت‌های لباس را با کمک پارچه‌ای ضخیم‌تر اتو کنید.
- اگر بی‌دقتی شما سبب ایجاد سوختگی جزئی روی لباس شد، به سرعت آن را در آب سرد فرو برده و چند ساعت بخیسانید. یا اینکه با پارچه‌ای ضخیم و زبر که به آب سرد آغشته شده باشد، روی لکه را به آرامی ‌بمالید. برخی‌ها کاربرد آب اکسیژنه را به جای آب پیشنهاد می‌کنند و بعضی از قدیمی‌ترها نیز معتقدند هنگام ایجاد لکه زرد حاصل از سوختگی به خصوص روی پارچه‌های کتانی، پیازی را به دو نیم کرده و نیمه آن را بر روی لکه مالش دهید سپس آن را در آب سرد خیس کرده و به این ترتیب لکه را از بین ببرید.

بیرتک

یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:17 ::  نويسنده : شیوا

  یکی از هنر های میوه ارایی بسیار زیباست که در تصاویر زیر آماده است که به چه شکل آماده و طراحی می شود

tazein-sofreh

 

tazein-sofreh


tazein-sofreh

tazein-sofreh

tazein-sofreh

tazein-sofreh

tazein-sofreh

tazein-sofreh

 
یک شنبه 30 بهمن 1390برچسب:, :: 22:15 ::  نويسنده : شیوا

 ماسک های زیبایی برای عید نوروز

26784653084864newfun.ir  ماسک های زیبایی برای عید نوروز

 

ماسک های زیبایی برای عید نوروز

ماسک ها موادی هستند که معمولاً از محصولات طبیعی تهیه می شوند و برای پاکیزه کردن، خروج مواد زائد از منافذ پوستی، نرم کردن و لطیف کردن پوست ، به کار می روند. هر ماسک را باید به مدت بیست تا سی دقیقه بر روی پوست قرار داد و سپس آن را به وسیله شستوی کامل با آب پاک کرد. می توان به جای شستشو با آب، ماسک را به وسیله پنبه آغشته به گلاب از سطح پوست پاک کرد.

جهت نرم کردن دست های خشن و تیره می توان از مخلوط آب پرتقال و عسل استفاده کرد.

ماسک تقویتی : ۱۴ گرم موم سفید را با ۸۴ گرم روغن بادام و ۲۸ گرم لانولین و ۲۸ گرم گلاب تهیه کنید . موم سفید و لانولین را روی بخار آب گذاشته تا با هم آمیخته شود بعد روغن بادام و گلاب را به آرامی درآن ریخته و هم بزنید تا مخلوط شود . این کرم را در ظرف در بسته بریزید و هر روز از آن برای نرمی و تقویت پوستتان استفاده کنید .

ماسک چین زیر چشم : سفیده تخم مرغ را خوب به هم زده زیر چشم می گذاریم .

ماسک چهره های خسته و بی خواب : موز سالم و رسیده را خوب له و به آن نصف قاشق مربا خوری عسل اضافه کنید و خوب آن را به هم بزنید ، این مخلوط را به چهره و گردن خود بمالید و بعد از نیم ساعت بشویید.

ماسکی خوشبو برای روشن کردن پوست :یک دسته کوچک نعناع تازه را با مقداری آب در مخلوط کن میریزیم تا خمیر نسبتا غلیظی به دست آید. سپس نصف یک فنجان آب لیموترش را به آن اضافه کرده و لوسیون به دست آمده را روی پوست صورت مالیده و بگذارید ۲۰ دقیقه باقی بماند. در نهایت صورت را شستشو داده و به پوست خود مرطوب کننده بزنید

ماسک آناناس :این میوه تأثیر جالبی بر جوش های غرور به ویژه گلوله های چربی زیر پوستی (جوش های کیستیک) دارد. برای تهیه ماسک آناناس کافی است که یک آناناس رسیده را پوست بکنید و در مخلوط کن بریزید تا به صورت مخلوط غلیظی در بیاید.

سپس به اندازه وزن آن به آن الکل میوه ( الکل اتیلیک ) بیفزایید و یک لیوان روغن آفتابگردان به مخلوط حاصل اضافه کنید. حال می توانید روزی یک بار، هر بار بیست تا سی دقیقه ، این مخلوط را به صورت ماسک بر روی صورت خود قرار دهید و سپس آن را با آب سرد بشویید.

ماسک پرتقال :یک پرتقال را پوست بکنید، هسته ها و پوست های نازک پره های آن را جدا کنید، روی پوست صورت خود بخوابانید و پس از بیست دقیقه با آب سرد بشویید. این ماسک برای درمان جوش های غرور جوانی ( آکنه ) مؤثر است ولی افرادی که پوست خشک دارند نباید آن را مصرف کنند.

 

درباره وبلاگ

سلام به وبلاگ من خوش اومدین . من شیوام . یازده سال و نیمه هستم . عاشق نی نی های خوشملتون هستم . ممنون که وقت گذاشتین به وبلاگم سر زدید . نظر بدین تا از کارم دلسرد نشم . ممنون
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بیا تو ببین چه خبره و آدرس yesmusa.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 177
بازدید دیروز : 113
بازدید هفته : 177
بازدید ماه : 929
بازدید کل : 40274
تعداد مطالب : 128
تعداد نظرات : 14
تعداد آنلاین : 1

محسن یگانه

سکوت

آرشیو کد آهنگ

دانلود همین آهنگ


Rima tools Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Myup.ir | Upload Center Rima tools

انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس